Rólunk

Ismerje meg

cégünket

A Hajdúhús 2000 Kft. családi vállalkozás keretein belül 1998. március 23-án alakult meg. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Papp István, aki közel 50 éves szakmai tapasztalattal és a szakma iránti elhivatottsággal vezeti a vállalatot. A Vágóállat és Hús Terméktanács elismert elnökségi tagja, munkája jelentősen hozzájárul a Húsipari ágazat fejlődőséhez. Vállalatunk Kelet-Magyarország legjelentősebb húsipari vállalkozása, mely az EU-s követelményeknek és az európai szabványoknak megfelelő magas színvonalú termelést produkáló vágóhidat működtet, mely belföldi és exportértékesítést végez.

Szakmailag felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező kollégák segítik a mindennapi gördülékeny munkavégzést a vállalat minden területén. A szakember utánpótlást a cégnél folyó szakképzés garantálja. Évente közel 140 tanuló sajátítja el a szakmát a duális szakképzés keretein belül.

Mestercímmel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező oktatók képzik a tanulókat a Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola, a DSZC Irinyi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája valamint a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző iskola szoros együttműködésével. Évről évre eredményes szakmai vizsgát tesznek a tanulók és kiemelkedő eredménnyel szerepelnek az Országos Szakmai Versenyeken. A Hajdúhús 2000 Kft., mint kiemelt gyakorlati képzőhely, lehetőséget biztosít a náluk végzett tanulók számára munkaviszony létesítésére, mellyel nagy számban élnek is a fiatalok. A hagyományokat megőrizve, de az újításoknak is teret engedve évről évre jelentős fejlesztéseket és beruházásokat valósítunk meg.

Küldetésünk, hogy kiváló minőségű, hagyományos eljárással készített, mesterséges adalékanyagoktól mentes, tiszta magyar terméket gyártsunk, mert fontos számunkra, hogy mi kerül vásárlóink asztalára.

Bemutatkozó

Videónk

Gyártósor

Vágóüzem

Egy korszerű gyártósorral felszerelt üzem, szakértelemmel üzemeltetve.


Az üzem főbb tevékenységi körei: élőállat felvásárlás, vágás, csontozás, darabolás, húscsomagolás, frisshús értékesítés és szállítás. Élőállat felvásárlás során legfontosabb szempont számunkra, hogy sertéstenyésztő partnereink stabil genetikai és állategészségügyi háttérrel rendelkező állománnyal bírjanak.


A mangalica vágóállatok származását minden esetben a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete nyilvántartja és igazolja.

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy az élőállat szállítás, érkeztetés, átvétel és a vágás előtti pihentetés szigorúan az állatvédelmi előírásoknak megfelelően történjen.

Az élőállatot szállító járműveink rés- és csúszásmentes, vízszintes padozattal, megfelelő szellőzéssel, az időjárás kedvezőtlen hatásaitól való védelemmel rendelkeznek. Műszakilag karbantartottak, ellenőrzöttek, hogy az állatok minél hamarabb eljussanak a rendeltetési helyre. A járművek könnyen tisztíthatóak és szökés biztosak, nincsenek rajtuk sérülést okozó kiálló részek. Szakképzett sofőreink a be- és kirakodásra rámpát, feljárót használnak, mely oldalirányú védelemmel van ellátva. Üzemünkben jelenleg egy modern kondenzációs kopasztásos, automata magas pályás technológiát alkalmazva a vágási darabszám eléri a napi 800db-ot. Emellett hetente 150 t sertéshús csontozására, darabolására és csomagolására van lehetőség.


Évente sokmillió kg sertéshús kerül az üzletek húspultjaiba, szakértelemmel, odafigyeléssel. A közeljövőben az exportértékesítés növelése érdekében, újabb beruházás keretében, fagyasztó- és hűtőház valamint új csontozó építését tervezzük.

IMG-OUR

IMG-OUR

IMG-OUR
IMG-OUR

IMG-OUR
Gyártósor

Feldolgozó üzem

2017 év tavaszán megnyitottuk a közel 1100 nm-es feldolgozóüzemünket, ahol az általunk feldolgozott sertéshúsból, korszerű technológiával, minőségi késztermékeket gyártunk. Szeretjük a hagyományokat és büszkék vagyunk arra, hogy termékeink évek óta tradicionális recept alapján, hagyományos eljárással készülnek kifogástalan alapanyagból. Törekszünk arra, hogy a táplálékallergiában szenvedők is egyre több termékünket be tudják illeszteni étrendjükbe.

A már jól ismert Hajdú debreceni páros kolbász évről évre vásárlóink egyik legkedveltebb terméke.


Innovatív, előremutató termékfejlesztésünk eredménye, hogy 2017 óta az őshonos magyar mangalicából is készítünk kiváló ízvilágú, külföldön is kedvelt mangalicatermékeket.


Az előállítás során az élelmiszerbiztonsági, termékminőségi, nyomon-követhetőségi, higiéniai és termeléstechnológiai feltételeket szigorúan ellenőrzik, így méltán kijelenthetjük, hogy a Hajdúhús 2000 Kft. a megbízható, kiváló magyar minőség képviselője.

Hagyományos ízesítésű, magas hústartalmú, friss húsból készült minőségi termékeinket megtalálják Debrecenben a Diószegi úti Húsdiszkontban és az Egyetem sgt. 54 sz. alatti Papp és Társa 2000 Kft húsboltjában valamint viszonteladó partnereinknél.
Szállítási

ágazat

Korszerű gépjárműparkkal rendelkezünk. Hűtőkocsikkal és hűtőkamionokkal, a higiéniai-, élelmiszerbiztonsági előírásokat betartva szállítjuk termékeinket belföldi kis- és nagykereskedelmi partnereinknek.

A járművek hűtői rendszeres karbantartáson esnek át és a sofőrök is folyamatosan figyelemmel kísérik a termékek állapotát, rendszeresen mérik a hűtőkocsiban lévő hőmérsékletet.


Sofőrjeink rendszeresen oktatáson vesznek részt az áruszállítás szabályainak változásait figyelembe véve.


Termékeinket saját mintaboltjainkban, valamint kis- és nagykereskedelmi partnereink által értékesítjük. Rendelkezünk export engedéllyel többek között Kanadába, Oroszországba, Japánba, Dél- Koreába, Brazíliába, Hongkongba valamint az EU tagállamokba is szállítunk húsipari termékeket.

IMG-OUR

IMG-OUR


IMG-OUR

IMG-OUR
Minőségbiztosítási

rendszereink

A Hajdúhús 2000 Kft a vonatkozó Európai Uniós előírásokon túl hiánytalanul megfelel az állategészségügyi, élelmiszerbiztonsági és élelmiszerhigiéniai feltételeknek. A vállalat évek óta a Codex Alimentarius szerint kiépített és auditált HACCP megelőző jellegű élelmiszerbiztonsági rendszert működtet. 2012-től a TFMS 6. TESCO Élelmiszer előállítási szabványt alkalmazza.

2014-ben elsőként elnyertük a Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) minősítést.


A KMS Védjegy és a Védjegy Tanúsítási Rendszer tulajdonosa a Vidékfejlesztési Minisztérium. Ez a védjegy a garancia arra, hogy a sertéshús megbízható forrásból származik, útja az asztalunktól egészen a malacokig visszakövethető, az előállítás pedig éves szigorú és folyamatos ellenőrzés mellett történik.

Az ellenőrzések a termékek és az előállítás élelmiszerbiztonsági, termékminőségi, nyomon-követhetőségi, állatjóléti, takarmányozási, higiéniai és termeléstechnológiai feltételeit vizsgálják, így biztosítva az ellenőrzött minőséget a termék előállításának teljes folyamata során.